r_keeper

r_keeper

Cel mai popular sistem R-Keeper reprezintă o soluție modernă pentru automatizarea unităților de alimentație publică, o unealtă de control puternică pentru vânzări, producție, gestionarea stocurilor, monitorizare și alte procese operaționale în restaurante de servicii complete și restaurante fast-food.

 

Compania UCS dezvoltă soluții software bazate pe cunoștințe profesionale asupra afacerilor cu restaurante și experiența a mulți dintre clienții care își conduc afacerea cu ajutorul sistemului nostru. Acestea variază ca dimensiuni, format și concepte, sunt localizate în diferite zone geografice, funcționează la diferite segmente ale pieței horeca, au proprii oaspeți și propriile metode de atragere a clienților. Lucrul care unește toate aceste amplasamente este dorința lor de a-și gestiona și controla eficient afacerea, de a stimula vânzările și a furniza servicii excelente către clienții lor. Potrivit clienților noștri, care ne-au transmis ideile și nevoile lor, suntem intr-o continuă avansare – dezvoltând produsele software și creând altele noi.

 

Soluție scalabilă, flexibilă

 

Sistemul R-Keeper este o soluție scalabilă, flexibilă, ce permite satisfacerea nevoilor oricărui tip de restaurant: de la o mică cafenea la un lanț uriaș, restaurant cu servicii complete, un simplu fast-food, sau cantină. Caracteristica unică a sistemului este construcția modulară, care ne permite să oferim soluții proiectate să satisfacă nevoile de afaceri ale clienților noștri.

 

Automatizarea unui restaurant cu servicii complete

 

Automatizarea completă a întreprinderii în sistemul R-Keeper este asigurată cu două niveluri de programare: casă și cel managerial. Nivelul  casă (operațional) oferă un proces automatizat de vânzări și formare a unei baze de date prin vânzări. Nivelul managerial (birou restaurant) este responsabil cu formarea referințelor, distribuirea drepturilor de acces, setări pe numeroase niveluri de casă, setarea parametrilor și a rapoartelor, dezvoltarea și implementarea programelor de marketing, oferind interacțiunea necesară cu alte sisteme.

 

Tehnologiile folosite în R-Keeper face posibilă obținerea unor rezultatel remarcabile în materie de viteză a tranzacției, fiabilitatea sistemului și a timpilor de activitate. Sistemul asigură protecția completă a datelor împotriva accesului neautorizat.

 

Sistemul R-Keeper este cel mai popular sistem de management pentru afacerile cu restaurante; este folosit în mai mult de 41000 de restaurante din 47 de țări din întreaga lume.

 

Tehnologie avansată pentru restaurante

 

R-Keeper oferă tehnologie avansată ce ajută la optimizarea procesului operativ al unităților de alimentație de orice fel, crescând eficacitatea și profitabilitatea acestora:

 • Terminale portabile pentru ospătari, meniuri electronice pe tablete și soluții fără fir pentru concepte de restaurant
 • Tablete de meniu electronic, POS cu afișare client, tehnologie cu coadă de așteptare electronică, terminale cu auto-servire pentru restaurante de tip fast-food
 • Tehnologie drive-thru
 • Imprimante electronice și alte tehnologii pentru bucătari și ospătari

 

Module funcționale

 

 • Sistem inventar de management Store House
 • Sistem de urmărire a timpului de lucru al angajatului
 • Sistem de management de loialitate R-Keeper CRM
 • Sistem de rezervare masă RK-Reserv
 • Sistem de afisare a comenzilor pentru bucătărie – KDS/VDU
 • Gestionarea casei, sistem de încasare
 • Sistem inteligent de supraveghere video pentru zona casei de marcat
 • Monitorizare web a restaurantului
 • Modul de livrari la domiciliu – DELIVERY

 

Marcă înregistrată

R-KeeperTM este o marcă înregistrată a companiei UCS. Produsul software este vândut exclusiv prin intermediul dealerilor oficiali și a reprezentanțelor UCS. Găsiți mai multe informații la www.rkeeper.com/contacts/.

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok