StoreHouse

StoreHouse

 

Un program complex, destinat sa sporeasca eficienta achizitiilor, proceselor de productie si inventarelor. StoreHouse este un program de stocuri ce permite operatorilor sa urmareasca produsele si sa verifice miscarea materiilor prime sau a produselor finite prin gestiuni. Prin intermediul programului StoreHouse puteti efectua inventare, sa vedeti stocuri si sa creati rapoarte in timp real.
rapoarte program stocuri restaurant Metoda utilizata in sistemul nostru este FIFO. Se fac intrarile, se introduc (o singura data) retele, produsele din meniul restaurantului se preiau automat din programul de vanzare, iar in baza vanzarilor (si retetelor desigur) se calculeaza stocul pentru fiecare materie prima in timp real sau la sfarsitul fiecarei zile. Puteti controla/vedea starea stocurilor si pentru perioade anterioare (ex: luna anterioara, semestru, an). Un mare atu al programului de gestiune cu stocurile este ca se pot opera documente, stocuri si retetare din urma. Astfel puteti corecta sau regla stocurile pe care le-ati gresit.
 

Sistemul va mai poate calcula necesarul de materie prima pentru realizarea unei anumite cantitati de produse (ex: care este necesarul de materie prima pentru a face 10 ciorbe) si va atentioneaza daca le aveti sau nu pe stoc. Acest software tine si o contabilitate primara de gestiune. Puteti face NIR-uri, rapoarte de gestiune, bonuri de consum etc. Aveti la dispozitie aprox. 60 de rapoarte, cu privire la furnizori, marfuri, materii prime, stocuri, miscari de marfa (intrari, iesiri, transferuri intre gestiuni, inventar, productii), adaos etc.

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok