Mobile Order

Mobile Order

Compania UCS va pune la dispozitie o metoda radical noua de preluare a comenzilor. Acum puteti gasi dispozitive ce pot deveni o extraordinara alternativa la meniul clasic din hartie. Tabletele, printre care si mult apreciatul IPAD de la Apple, reprezinta aceasta alternativa. Dimensiunile si designul sunt ideale pentru folosirea acestuia in calitate de meniu electronic si sistem de preluare a comenzilor. Compania UCS a fost receptiva la inovatie si va ofera un nou modul de preluare a comenzilor, integrat in sistemul de gestiune Rkeeper V6, care se numeste RK-Order. Acum un client poate plasa o comanda cu ajutorul unei tablete si a modulului RK-Order.

  Designul si afisarea comenzilor si a meniului pe tableta au fost create astfel incat sa fie usor de utilizat. Am creat posibilitatea de marire a pozelor produselor astfel incat utilizatorul sa vada in detaliu ce produse comanda, iar pentru restaurant – sa aiba clientul multumit de viteza deservirii si confortul deosebit pe care il are la alegerea produselor din meniu si plasarea comenzii. Este, la fel, de remarcat ca navigarea prin meniul electronic este mult mai facila decat rasfoirea paginilor unui meniu clasic. Clientului ii sunt afisate detalii despre produsele comandate, i se pot afisa recomandari sau combinatii de produse, bauturi sau specialitati. Clientul mai poate selecta atat modalitatile de servire a felurilor de mancare, precum si diverse instructiuni legate de intervalele de timp la care acestea sa fie servite. Pentru ca trimiterea comenzilor in productie acum revine direct clientului, timpii de preluare si pregatire s-au redus chiar mai mult decat in cazul utilizarii unui PDA. Clientul mai poate vedea in timp real si reducerile acordate sau tarifele speciale de care beneficiaza chiar in timpul efectuarii comenzii, poate solicita modificari la comanda sau chema un ospatar.
 

Mai mult, modificarile de preturi sau produse din meniu se fac la fel, in timp real, astfel ca, spre deosebire de meniul clasic, nu va fi necesara printarea de meniuri noi, iar clientul le vede instantaneu.
Folosind modulul RK-Order, restaurantul poate obtine feedback de la clientii sai. Acum clientii pot sa-si exprime parerile despre calitatea deservirii, despre ambianta si sa estimeze in timp real timpul de pregatire a produselor comandate. Analiza tuturor acestor pareri si estimari va da posibilitatea unui restaurant sa-si imbunatateasca nivelul de deservire.

 

Pana acum clientii trebuiau sa completeze un formular, un lucru putin neplacut pentru o vizita la restaurant. Acum insa, clientii o pot face chiar in timpul lansarii comenzilor si intr-un mod mult mai distractiv. Opiniile vor ajunge in baza de date din calculator imediat, ceea ce va usura mult munca restaurantului in prelucrarea acestor date. Tableta IPAD se foloseste de retele wireless pentru a comunica si a se lega la internet. De aceea, clientul poate beneficia si de aplicatii pe internet, jocuri sau retelele sociale existente. RK-Order dispune de un meniu in mai multe limbi. Cu un asemenea meniu cu siguranta veti putea deservi un numar mai variat de clienti. Acest sistem permite, de asemenea, implementarea sistemului de apel chelner. RK-Order este o metoda efectiva de promovare a restaurantului. Cu ajutorul “Hartii” restaurantului, clientul poate vedea viitoarele evenimente organizate si sa-si rezerve o masa. Aceast lucru este posibil gratie planului salii. Colaborarea dintre companiile UCS si Apple s-a dovedit a fi una de mare succes. Desi concurenta in domeniul tabletelor este una severa, IPAD-ul a reusit sa-si demonstreze eficienta si suprematia. Incarcarea unui IPAD dureaza 30-40 de minute, iar timpul de operare este de pana la 10 ore!

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok