Despre noi

Despre noi

Compania UCS este bine cunoscută pentru soluțiile sale software pentru managementul restaurantelor. Peste 65000 de restaurante în 65 de țări din Europa, Asia și Africa au ales sistemul de gestiune r_keeper  ca sistem pentru afacerea lor!

 

Sistemul r_keeper este folosit de către lanțuri internaționale de restaurante și lideri de piață din diferite țări precum Subway, KFC, Burger King, Rosinter Restaurants, Maison Dellos, Ginza Projects, Cinnabon, Country Chicken, Krispy Kreme, Novikov Group, Diary Queen, Swensen’s, Golden Gate Restaurant Group, T.G.I. Friday’s și multe altele.

 

În zilele noastre, compania r_keeper este unul dintre dezvoltatorii de top de soluții software și distribuitori de hardware pentru automatizarea industriei horeca și de divertisment. Pe langa sistemul de automatizare al restaurantelor, compania noastra oferă soluții software pentru automatizarea sălilor de cinema, hotelurilor, centrelor de divertisment, sport și recreere:

  • UCS-Premiera – sistem de bilete pentru cinematografie;
  • Game-Keeper – sistem de management pentru centre de joacă;
  • Shelter – soluție software de management hotelier;
  • Abonement – sistem de management pentru săli de gimnastică și alte facilități de sport și recreere.

 

Sistemul de bilete UCS-Premiera este folosit pentru automatizarea sălilor de cinema, teatre, muzee, circuri, parcuri de recreere. Ponderea acestui produs software în unele piețe ajunge la 90%. UCS-Premiera cuprinde experiența cinematografelor de top – sistemul permite eficientizarea personalului, îmbunătățește funcționarea repertoriului într-o manieră calitativă și creează sisteme unice de loializare.

 

Pachetul de software și hardware Game – Keeper este implementat pe scara larga în centrele de divertisment pentru familii, pentru îmbunătățirea experientei clientilor in jocurile strategice și a altor zone de divertisment. Game-Keeper  este folosit cu succes de către operatorii de top ai industriei de divertisment în mai mult de 720 de centre de joc, printre ei lanțuri ca Play Lab, Hippo, FunCity, Happy Land, Play Day, Game Zona.

 

Sistemul Shelter reprezintă o unealtă de management convenabilă și eficientă pentru hoteluri, centre de recreere și vacanță. Peste 1500 de unitati de cazare in toata lumea folosesc acest sistem.

 

Sistemul universal Abonement este folosit pentru automatizarea managementului a unei săli de fitness, SPA, water park, a piscinilor, a centrelor de sănătate și fitness precum și a altor unități de recreere și sport. Peste 360 de unități din Europa și Asia au fost automatizate folosind acest program. Printre acestea și Snow Arena, cel mai mare centru de divertisment din Europa.

 

Toate produsele software, dezvoltate de compania r_keeper si partenerii ei, sunt soluții profesionale pentru unitati din industria horeca și de divertisment, având ca scop rezolvarea problemelor specifice segmentului respectiv. Toate acestea pot fi ușor integrate unele cu altele, ceea ce permite automatizări complexe pentru locatiile din domeniul HORECA.

 

Imbunatațim constant produsele noastre software si oferim soluții tehnologice avansate pentru sporirea eficienței in afaceri a clienților noștri. Garanția pentru produsele software acoperă întreaga perioadă de utilizare.

 

Experiența vastă în dezvoltarea și întreținerea produselor software ne permite să spunem cu toată încrederea că nu există proiecte imposibile pentru noi!

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok