Suport

Suport

Pe langa programele de calitate si echipamentele de ultima generatie, RKEEPER ofera si servicii profesionale de suport si consultanta.

Acestea incep chiar din faza de negociere a contractului, unde noi va ajutam sa configurati sistemul in asa fel incat sa eficientizeze activitatea Dvs si sa genereze profit maxim.

Asadar, oferim servicii de analiza a afacerii si consultanta in achizitii, de setari ale programelor, de achizitie si configurare a echipamentelor (calculatoare, imprimante, case de marcat etc), configurare retele si training.

Bineinteles ca oferim si servicii post-vanzare si instalare. Puteti opta pentru ajutor telefonic, online sau la fata locului.

Vizitati pagina de contact pentru a accesa numerele de telefon pentru serviciul de ajutor telefonic sau online. Putem sa ne conectam, cu acordul Dvs., direct la calculatorul Dvs., fara sa ne deplasam, prin intermediul platformelor Teamviewer sau Ammyy Admin. Astfel timpii de reactie sunt mult redusi, iar daca nu reusim sa va ajutam prin telefon sau online, atunci timpul de reactie variaza de la 1 ora pentru zonele unde avem sediile sau distribuitori, pana la maxim 24 de ore pentru orice localitate din tara.

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok